http://www.squashbarendrecht.nl/index.php/hard-times-essay/

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws KOTC 2014
KOTC 2014
maandag 26 mei 2014 19:27

Op zondag 25 mei werd in Squashcentrum Barendrecht het eerste King of the Court toernooi van 2014 gehouden. Ondanks het mooie weer was er een gezellige opkomst. Gerard IJdo en Kadir Özer, Kings of the Court 2013, waren natuurlijk van de partij om hun titel te verdedigen. Ook clubkampioen Mark Nuis wilde wel een gooi doen naar een extra titel.
In twee categorieën werd fanatiek gespeeld om de titel en bijbehorende kroon. Op niveau 2 speelden Wim Jonkers tegen Arjan Kooistra en Kadir Özer tegen Marcel Hallema in de halve finales.
Arjan en Marcel wisten daarin de finale te bereiken en na een spannende wedstrijd wist Marcel de titel op zijn naam te schrijven.

Op niveau 1 speelden Alex Samshuijzen, Max Maassen, Milton Benjamin en Mark Nuis de halve finales, waarin Alex en Milton de finale wisten te bereiken. De heren gingen gelijk op en wisten de strijd beiden niet te beslissen op de matchpoints.
Uiteindelijk was het Milton die de noodzakelijke twee punten verschil wist te maken en zich King of the Court mag noemen.

Het volgende King of the Court toernooi wordt gehouden in het najaar van 2014.
Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina.

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht