help to do assignment in malaysia

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws KOTC 2016
KOTC 2016
maandag 01 februari 2016 19:06

Wessels en Gabriƫls King of the Court

Op zondag 31 januari zijn in Squashcentrum Barendrecht de eerste King of the Court kampioenschappen van 2016 gehouden. De squashers waren hun goede voornemens duidelijk nog niet vergeten, want er hadden zich veel enthousiaste deelnemers ingeschreven.

King of the Court is een leuke toernooivorm, waarbij veel korte wedstrijden gespeeld worden en de winnaar steeds een baan opschuift.

Op niveau 1 werden er veel spannende wedstrijden gespeeld. De grootste stijger was Milton Benjamin, die zich wist op te werken van baan 1 naar baan 8. De halve finale op baan 8 verloor hij van clubkampioen Jasper Wessels, die vervolgens de finale speelde tegen Gerard IJdo. Deze wedstrijd wist Jasper ook te winnen, waardoor hij nu niet alleen clubkampioen, maar ook King of the Court is.

Ook op niveau 2 werd enthousiast gespeeld. Sven Gabriƫls wist zich al snel op te werken naar baan 8 en hield deze positie vervolgens knap alle rondes vast. In de finalegame speelde hij tegen Marcel Hallema, zelf ook al eens King of the Court. Sven behield zijn rust en wist ook deze wedstrijd overtuigend te winnen, waardoor ook hij een kroon mee naar huis mocht nemen.

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht