writing a cause and effect essay

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws Clubkampioenschappen 2016
Clubkampioenschappen 2016
maandag 21 maart 2016 22:34

Gerard IJdo nieuwe squashkampioen

Op zondag 13 maart werden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Squashcentrum Barendrecht gehouden. Vanwege het 20-jarig bestaan op 15 maart was het een extra feestelijke dag.

Op alle niveaus werden er spannende wedstrijden gespeeld. In het hoofdschema won Gerard IJdo de halve finale van Max Maassen. De andere halve finale werd gespeeld door vader en zoon Danny en Mark Nuis, waarbij Mark net wist te winnen. In de finale bood Mark nog knap weerstand, maar wist hij geen game te winnen. Met een mooie 3-0 overwinning is Gerard IJdo voor het eerst in zijn squashcarrière clubkampioen.

In het B-toernooi speelde Fred Gabriëls in de halve finale tegen Ahmed Raja, waarbij Fred de sterkste bleek. Zoon Sven Gabriëls speelde de andere halve finale tegen Edgar de Weerdt, die debuteerde op de clubkampioenschappen. Sven wist deze wedstrijd te winnen. De vader-zoon finale werd gewonnen door vader Fred Gabriëls, die hierdoor B-kampioen werd.

Ook de wedstrijden in het C-schema waren erg spannend. Sharony Droogendijk wist alle wedstrijden te winnen en werd C-kampioen. De tweede plek was voor Izaäk Mallegrom met drie gewonnen wedstrijden.

Dankzij alle sportieve spelers en het gezellige publiek, was het weer een geslaagd toernooi!

 

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht