essay on beowulf

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws Vijfde Spaanse Squashweekend groot succes
Vijfde Spaanse Squashweekend groot succes
zaterdag 01 december 2001 08:18

Uit de Schakel - Zoals ieder jaar is het laatste weekend van november voor Squashcentrum Barendrecht onder 'Spaanse' invloeden. Tradititegetrouw is er op zaterdag het spektakel voor de kinderen (poppentheater Maranco) en op zondag zijn de groten aan de beurt (Spaans Open Squashtoemooi).

Op zaterdag was de belangstelling voor Maranco groter dan ooit.

Bijna veertig kinderen trokken hun schoenen uit voor de voorstelling. Met het nieuwe programma; de Sportpiet, hadden Annie van de Heiden, Conny Stoop en Margreet van Maurik weer een groot succes. De kleine gasten en hun familie genoten zichtbaar. Na ruim een uur keerden de kinderen met een presentje huiswaarts.
De squashers moesten zondag hun kunstje vertonen op het 5e Spaans Open Squashtoemooi. De bekendheid van het toemooi reikt zelfs tot in Brabant. De 50 squashers hadden een zware, maar gezellige dag voor de boeg. Er werd in diverse categorie├źn gespeeld (recreanten, halfgevorderd, gevorderd, vergevorderd). Na de loodzware finalepartijen was er nog een demonstratie van Minerva Dance Company. De prijsuitreiking en de afsluitende paella zorgden voor een gezellig slot aan het Spaanse weekend.

Uitslagen 5e Spaans Open Squashtoemooi Recreanten: 1. Peter Lips, 2. Dick van der Plaat, 3. Rene van Gastel / Alex Budde. Half gevorderd: 1. Sander van Tour, 2. Guido Loos, 3. Ton de Weerdt. Gevorderden: 1. Marjolein ter Sluis, 2. Marco de Jonge, 3. Corne Christiaanse. Vergevorderden: 1. Paul van der Waal, 2. Henk Verschuren, 3. Carlo van Tour / Caston van Zwam.

 

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht