http://www.squashbarendrecht.nl/index.php/essay-for-mother/

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws 'Spaans' Squashweekend
'Spaans' Squashweekend
zondag 05 september 1999 08:30

Het 'Spaanse' weekend (traditioneel het laatste weekend van november) in Squashcentrum Barendrecht was druk bezocht. Op zaterdagochtend verzamelden meer dan vijftig kinderen met hun vaders, moeders en overige familieleden zich aan de Boerhaavelaan 1. Poppentheater Maranco had speciaal voor deze gelegenheid: Sinterklaas en de wolf ingestudeerd. Juf Margreet, Annie en Conny konden het gezelschap ruim een uur boeien. Om even na twaalven gingen de jongeren met een kleine attentie tevreden huiswaarts.

Zondag was ingekleurd voor de bijna veertig squashers uit de regio. Men speelde in diverse (spaanse) stedenpoules in zes niveaus verdeeld. Na het toemooi was er voor alle deelnemers een presentje. Uiteraard was het slot voor de paella.
De winnaars: Madrid-poule: Ronald Leferink; Barcelona-poule: Carlo van Toer,' Bilbao-roule: Richard Advocaat; Gijon-poule: Derk Budde, Sevillapoule: Erik van den Heuvel, Malagapoule: Geoffrey de Vlaam, Valenciapoule: Chantal van der Wiele, Zaragoza-poule: Pascha Hoegen. Stephan Riebroek moest ongelukkigerwijze met een blessure opgeven.

Vrijdag 24 november is er wederom regiocompetitie gespeeld:
Topsquash H3 -Barendrecht H2 1-8. Op oorlogssterkte vertrok Heren 3 naar Maassluis en gunde slechts een game aan de tegenstander Wim 'Blondie'. Verwaal had een schare fans meegenomennaar Maassluis. Delft H1 -Barendrecht H4 2-7. Albert Bosman (Delft) won zijn beide partijen. De Barendrechtse squashers, Dick Dubbeldam, Rolf van de Putte en Peter van der Sterre, onder aanvoering van Richard Advocaat scoorden de overige punten. Een goede overwinning! Topsquash H7 -Barendrecht H5 0-9. Het verrassend sterke Heren 5 bracht de maximale winst naar Barendrecht, slechts een gamepje en verbaasde gezichten lieten Mike Stelzer, Stephan Riebroek, Peter de Klerk en Henk Melssen achter.
Halfweg H3 -Barendrecht H6 1-8. Het gemengde Spijkenisser team kon geen vuist maken tegen de Barendrechtse overmacht. Guido Lobs, Alex den Brouwer, Danny Pelle en Alex Budde waren daarvoor verantwoordelijk.
Barendrecht D2 -Topsquash D4' 3-5. Ondanks de nederlaag voor de Barendrechtse dames is er behoorlijk goed gestreden en de wekenlange voorbereiding op dit competitieseizoen begint haar punten af te werpen. Voor Barendrecht speelden Lenie Stofregen, Cora Speelman, Petra Hodes en Marjan Kortland.

 

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht