http://www.squashbarendrecht.nl/index.php/bibliography-of-websites/

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws Sportklassen Calvijn volop in actie
Sportklassen Calvijn volop in actie
vrijdag 05 december 2008 08:44

Uit de Schakel - De sportklassen mavo/havo en havo/atheneum van Calvijn Groene Hart hebben sinds de start van het schooljaar al volop actie meegemaakt.
Zoals het hoort bij sportklassen zitten de leerlingen niet stil. In sportief opzicht draaien de leerlingen van de mavo/havo klas en de havo/atheneum klas hetzelfde programma.
Al tijdens de introductiedagen aan het begin van het jaar gaven de sportklasleerlingen blijk van hun kunnen.

Op de traditionele introductie sportdag waren de beide sportklassen de nummers 1 en 2 van het eindklassement. Na twee weken hebben de sportklassen, als onderdeel. van de groepsvorming in de klas, meegedaan aan een survival.
Het weer maakte het een modderige, maar zeer waardevolle dag. Vervolgens is tot de herfstvakantie een programma op het veld afgewerkt. Nu het zaalseizoen is gestart zijn de sportklassen bezig met het volgen van clinics in diverse niet aIledaagse sporten. Bij het organiseren van de clinics wordt ook nadrukkelijk de samenwerking met de Barendrechtse sport en sportondernemers gezocht.
Zo trilden op 3 en 10 november de muren van het squashcentrum Barendrecht aan de Boerhaavelaan door de mokerslagen van de leerlingen.
De sportklas leerlingen kregen van de eigenaar van het squashcentrum, de heer van Maurik, uitleg over tactiek en een instructie over de basisslagen. Nadat de leerlingen een baIletje konden raken werd er een toernooi georganiseerd, waarbij de winnaar een prive-Ies kreeg.

Leerlingen calvijn

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht