pride and prejudice critical essays

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws Sportcafe: het sportiefste cafe van de regio
Sportcafe: het sportiefste cafe van de regio
dinsdag 12 december 2006 09:04

AI zo'n 5 jaar is op Exxact FM radio elke maandag tusssen 21.00 en 23.00 uur het live programma "Sportcafe" te horen, het enige cafe waar aandacht wordt geschonken. In "zijn" cafe ontvangt Jos Vis elke week 3 gasten en met hen praat hij over hun functie en/of activiteit op het gebied van sport in de regio. Daarnaast is er aandacht voor actuele algemene sportonderwerpen onder het motto: ook local hero's hebben een mening!

Ook de weekendresultaten van de regionale sportverenigingen worden voor de luisteraars nog een keer op een rijtje gezet alsmede de gevolgen daarvan. Het resultaat is een gevarieerd en afwisselend sportprogramma.

 

Sportcafe

Tal van prominenten zijn inmiddels in het cafe te gast geweest. Bestuurders, vrijwilligers, supporters, trainers of journalisten, kortom een ieder die ook maar iets met sport van A (atletiek) tot Z (Zwemmen) te maken heeft, kon zijn of haarverhaal aan de luisteraars en Jos Vis vertellen. Dat alles onder het genot van een drankje en nootjes, aangeboden door Henk Broekhuis Optiek.

Speciale uitzendingen Het niet meer weg te denken programma kent ook een aantal speciale uitzendingen zoals Kampioenencafe, Roparuncafe en ieder jaar in december het radio-en TV programma "Kerstcafe". In dit programma blikt Jos Vis met 18 voorzitters van de sportverenigingen uit Barendrecht en Heerjansdam terug op het afgelopen sportjaar en kijkt hij kort vooruit naar het komend jaar. Kerstcafe werd de afgelopen jaren rechtstreeks uitgezonden vanaf verschillende locaties. De "gastheren" waren achtereenvolgens: BW Barendrecht, KV VitessefMabelis Verzekeringen, gymnastiekvereniging Barendrecht en Squashcentrum Barendrecht. De eerst volgende Kerst· cafeuitzending (17 december 2007) wordt gepresenteerd vanuit de businessruimte van w Smitshoek.
Bij alle programma's van Sportcafe is de techniek is in handen van Fred van Zanten.

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht