need someone to do my essay for cheap price

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws Squash werkt verslavend
Squash werkt verslavend
donderdag 24 oktober 2002 16:07

Uit de Schakel - Het gaat goed met squashvereniging Barendrecht. Het ledenaantal steeg in 6,5 jaar tijd van zestig naar zo'n driehonderd. Nam men vroeger maar met een team deel aan de competitie, nu komen zes herenteams uit in competitieverband.
Zowel het eerste heren-als het eerste dames team zijn dit seizoen goed op dreef. Beide keurkorpsen nemen vooralsnog in de promotieklasse de eerste plaats in.

Reden genoeg om vrijdagavond eens een kijkje te gaan nemen in het squashcentrum van Barendrecht, waar beiden teams een thuiswedstrijd speelden. De heren moesten het opnemen tegen Victoria 5. De Rotterdammers verlieten de speelzaal aan de Boerhaavelaan met een gevoelige 5-0 nederlaag. Ook hekkensluiter Assurisk/De 'T' uit Tilburg kon met dezelfde cijfers huiswaarts keren. De Barendrechtse dames Jolanda van den Beld, Pascha Roegen, Anke Taube en Marianne Melgert gunden hun tegenstandsters geen winstpartij. In de promotieklasse regio 3/5 leiden de Barendrechtse dames, waarin ook Margret de Knijff en Anja van der Sterre zo nu en dan in het eerste team opdraven, soeverein. Het eerste herenteam met Paul van der Waal, Henk Verschuren, Carlo van Tour en Sido Trovato deelt in regio 6 tot vrijdagavond de eerste plaats met Dekker Warmond. Het tweede team van Barendrecht, dat in dezelfde klasse uitkomt, staat op een keurige vijfde plaats.

 

"Van de dames hadden we vanavond weI een 5-0 zege verwacht, maar van de heren niet. Victoria is een geduchte tegenstander", laat Sjoerd van Maurik, de eigenaar van het squashcentrum en de grote propagandist van de vereniging, met enige trots weten." Uit de wijde omgeving is belangstelling voor squash. Het is hier 's avonds altijd gezellig druk. Vooral op maandag tijdens de clubavond en vrijdags als er bondscompetitie wordt gespeeld. Ook bedrijven en individuen huren hier een baantje. Mocht je ineens zin krijgen om een balletje te slaan, geen nood, want schoenen en rackets zijn aanwezig en zijn te huren voor een klein bedrag", vervolgt Sjoerd van Maurik zijn verhaal.

Sjoerd met het eerste damesteam

Voor de squashers is er tevens boven een sauna ter beschikking en de gezellige bar nodigt uit voor een drankje". Komende zaterdag om 11.00 uur geeft poppentheater Maranco hier weer een Sinterklaasvoorstelling (,De Pakjespiet', red.) , die gratis bij te wonen is. Op zaterdag 4 januari volgend jaar komt hier een Engels Squash Universiteitsteam uit Exford tegen ons spelen. Aan de ontmoeting zal een dames en een herenteam deelnemen. Zij maken een kleine toemee door Nederland."

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht