writing essay introductions

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws Squashen voor de Clini Clowns
Squashen voor de Clini Clowns
zaterdag 11 november 2006 08:51

Uit de Schakel - De elfde van de elfde, het officiele begin van het carnaval. Squash centrum Barendrecht heeft dat gegeven aangegrepen om een ludiek toernooi te houden: het Rode Neuzen Toernooi ten behoeve van de Clini Clowns. Het werd een toernooi waaraan jong en oud, beginners en gevorderde squashspelers konden meedoen. Voor de volwassenen was er een racketmix zodat iedereen tegen elkaar kwam te spelen. Zo speelden de top van dit centrum tegen de beginners, omdat ze beide dit doel een warm hart toedragen. En voor de kinderen was er een hele squashbaan ingericht met oudhollandse spelen.

In het kader van het 10 jarig bestaan heeft het squash centrum 10 weken lang acties voor haar leden en niet leden georganiseerd. Om ook iets terug te doen voor de samenleving nam Sjoerd van Maurik het intitiatief om een toernooi ten bate van de Clini Clowns op te zetten.

 

Het jubileumfeest op 21 oktober stond ook al in het teken van de Clini Clowns. De gasten werd gevraagd geen cadeaus te geven maar om een donatie te doen. Op deze manier werd 2250 euro ingezameld voor het goede doel.

Ambassadrice van de Clini Clowns, Nicolet Vermeulen, nam het geld zaterdag in ontvangst.
De acties van het squash centrum lopen nog steeds door. Zo is er 18 november een poppentheater met een surprise voor de kleintjes. Wilt u bekend worden met deze sport? Op 10 december speelt de top van Nederland er demonstratie wedstrijden. En voor wie durf, je mag er ook tegen spelen. En als klap op de vuurpijl is er het eindtoernooi op 17 december. Iedereen kan er aan meedoen. Er zijn categorieen voor beginners tot professionals.

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht