http://www.squashbarendrecht.nl/index.php/college-essay-proofreading-service/

King of the Court

Marco Maassen wint KOTC, Marcel Corbet cat b.
Nieuws Barendrecht eigen Squashcentrum
Barendrecht eigen Squashcentrum
vrijdag 09 december 1994 22:54

Uit het Rotterdams Dagblad - Barendrecht
De gemeente Barendrecht krijgt een eigen squashcentrum.
Het complex met acht banen zal tegenover de toekomstige kinderkliniek RMPI nabij de Henry Dunantlaan komen te staan. Exploitant Sjoerd van Maurik uit Heerjansdam hoopt begin volgend jaar met de bouw te kunnen beginnen, zodat in de zomer van '95 de deuren open kunnen.

Volgens Van Maurik, die 'Squash Centrum Barendrecht' zelf zal financieren, wordt het hoog tijd dat in een groeigemeente als Barendrecht gesquasht kan worden. „Deze regio kent wat dat betreft een vacuüm. Je kunt in de omgeving wel een balletje slaan, maar op de bonnefooi is geen baan te krijgen."
Van Maurik vindt dat voor jongeren de mogelijkheden op squashgebied te beperkt zijn en wil daarom samenwerken met de Rotterdamse jeugdsportstichting.
Een opleiding voor jongeren of het volgen van lessen bij een getrainde leeftijdgenoot moet volgens de Heerjansdammer tot de mogelijkheden behoren.
Daarnaast gaat het nieuwe centrum zich richten op het bedrijfsleven.
Er zal een bedrijvencompetitie worden georganiseerd en er is mogelijkheid om na bijvoorbeeld een zakelijke bespreking, in een van de multifunctionele ruimten op de eerste verdieping, op de baan een balletje te slaan of één hapje te eten in het horecagedeelte.
De plannen en de verkoop van de grond moeten nog door de gemeente worden goedgekeurd, maar de exploitant verwacht geen obstakels.

 

 

squashbarendrecht.nl
Squashcentrum Barendrecht